| Autor |
Wiadomość |
SERek
|
|
Temat postu: Puchar Rektora AM
Wysłany: 07-05-2010 - 14:36
|
|

Status: Offline
|
|
WItam,
Przypominam o rezerwacji noclegow, w dniach 1-4 lipca jest Haineken Opener festiwal, a nasza impreza zaraz po, 5-7.
namiary na akademik:
http://meteor.turystyka.pl/am,gdynia.html
Pozdrawiam
SERek |
Ostatnio zmieniony przez SERek dnia 07-06-2010 - 21:18, w całości zmieniany 1 raz
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
|
Wysłany: 07-06-2010 - 21:17
|
|

|
|
Prosze o deklaracje ktore zalogi przybeda do Gdyni.
Ps. Przypominam rowniez o rezerwacji noclegow
Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Wysłany: 09-06-2010 - 16:00
|
|

|
|
Tak na szybko - kwestie noclegow, proponuje poszukac jeszcze w aakademikach przy ulicy Beniowskiego http://www.akademiki.am.gdynia.pl/lokalizacja.php .
Ps. Macku, kiedys przy okzaji MP2008 wrzucilem na forum duza baze noclegowa w Gdyni,a teraz nie moge jej znalezc.. mzoesz pomoc? Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Wysłany: 10-06-2010 - 09:45
|
|

|
|
|
|
|
 |
SERek
|
|
Wysłany: 15-06-2010 - 09:21
|
|

|
|
Zgłoszenia
Witam, proszę wszystkich chętnych do wzięcia udziału w regatach o wypełnienie formularza zgłoszeniowego:
http://rapidshare.com/files/399189169/Z ... 0.doc.html
oraz przesłanie na adres: seradr77@gmail.com. Wstępnie może być wersja elektroniczna, bez podpisu. Podpiszecie na miejscu. Proszę o wysłanie zgłoszeń do 21.06. W zgłoszeniu proszę dopisać nr rejestracyjny samochodu którym przyjedziecie. Marina zrobiła płatny wjazd na teren przystani w związku z czym, będziemy korzystać z bramki uczelni.
Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Temat postu: REGATY ODWOŁANE :(
Wysłany: 21-06-2010 - 21:56
|
|

|
|
Witam Szerszenie,
Z przykrością zawiadamiam iż tegoroczne regaty o Puchar Rektora AM nie odbędą się z przyczyn niezależnych od nas. Na MP w zeszłym roku wspominaliśmy, że od sierpnia rusza wielka przebudowa części budynków i pomieszczeń uczelni, w tym także Ośrodka Żeglarskiego oraz Planetarium. Niestety prace te ruszają z początkiem lipca, ośrodek będzie w trakcie przenosin połączonych z inwentaryzacją. A teren przed ośrodkiem ma zamienić się w plac budowy.
Dla chętnych na przyjazd do Gdyni w celu potrenowania przed MP, mamy do dyspozycji ponton z silnikiem, można bojkę i tyczkę postawić. Tutaj sprawa jest otwarta. Jeżeli macie jakieś pomysły - piszcie na forum.
Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
Krzepa
|
|
Temat postu: REGATY ODWOŁANE :(
Wysłany: 22-06-2010 - 11:05
|
|
|
|
Warto zatem zastanowić się czy i kto przyjedzie. Pozostaje kilka pytań jeżeli się zdecydujemy;
1. Ile załóg będzie.
2. gdzie trzymać łódki.
3. jakie koszty wygenurą nam 3 dni pobytu.
Proponuję szybką dyskusje na temat i podjęcie wspólnej decyzji. W sumie ma być to zabawa przed MP w Górkach Zachodnich.
Zatem czekamy na głosy.
Nie mam załoganta a pomimo to skłonny jestem przyjechać.
Krzepa |
|
|
| |
|
|
|
 |
szulimek
|
|
Temat postu:
Wysłany: 22-06-2010 - 22:16
|
|
|
|
Proponuję jednak przyjechać do Gdyni, chociażby po to by wlać Serkowi.
Proponuję po drugie, jednak zorganizować regaty, nie muszą się nazywać o Puchar Rektora, skoro mamy ponton i trzy bojki to już niewiele brakuje, kwestia zakręcenia się, Panowie z Gdyni, i podania ewentualnych kosztów.
Z telefonicznych pogawędek z wczoraj wynika, że do Gdyni wybierają się:
1. Krzepa
2. Doktory
3. Nowy Tomek z Wolsztyna
4. Serek
5. Paweł Poznań
5. Prawdopodobnie Ja
6. I może ktoś jeszcze o kim nie wiem
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Temat postu: Pomysly na Gdynie
Wysłany: 23-06-2010 - 06:56
|
|

|
|
Bojek swoich nie mamy, trzeba pozyczyc, chyba, ze ktos moze przywiezc ze soba.
Ps. A do regat zglosily sie 3 zalogi, a nawet 2,5 - leniuszki
Druga sprawa jezeli chcemy zrobic sobie jakies wyscigi trzeba pomyslec aby wykupic ubezpieczenie imprezy OC, plus zalog NNW. Kto podejmie sie organizacji (oficjalnie) i wezmie na siebie cala odpowiedzialnosc?
Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
szerszen-1587
|
|
Temat postu: Pomysly na Gdynie
Wysłany: 23-06-2010 - 08:09
|
|
|
|
Witam wszystkich...
Zorganizowanie wspólnego pływania to świetny pomysł.
Planujemy przyjechać do Gdyni w poniedziałek rano. Mamy jedynie problem z kwaterą. Może warto się zastanowić się nad przyjazdem odrazu do Górek???
POL2172 |
|
|
| |
|
|
|
 |
TomekDerwinis
|
|
Temat postu:
Wysłany: 23-06-2010 - 11:37
|
|

|
|
| Moze jakies konkrety, prosze. Zapraszasz nas na plywanie ale ani slowa o parkowaniu lodek, samochodow i innych rzeczach waznych z punktu widzenia przyjezdnych. Bo rozumiem ze na terenie klubu nie ma takich mozliwosci. |
|
|
| |
|
|
|
 |
TomekDerwinis
|
|
Temat postu:
Wysłany: 23-06-2010 - 12:24
|
|

|
|
Panowie,
Postanowilem zmienic plany dotyczace regat Gdynia/Gdansk.
Zmienilem rezerwacje w hotelu w Gorkach Zach. Zamierzam przyjechac do Gdanska we wtorek 6/07 i zostac do regat nord cup. Jezeli ktos jest chetny i ma mozliwosc przyjazdu na nord cup troche wczesniej, to zapraszam do wspolnego spedzenia czasu nie tylko na wodzie. Serkowi dziekujemy. |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Temat postu:
Wysłany: 23-06-2010 - 21:59
|
|

|
|
No widzisz Tomku, wystarczylo zadzwonic, prosilem Adama rano, aby wrzucil garsc nowych informacji, niestety nie mialem dostpepu dzis do internetu. Dla zainteresowanych. Bojki sa zaklepane. Lodki mozna zaparkowac na terenie uczelni, lecz od strony Skweru Kosciuszki. W piatek bede mial odpowiedz, czy we wtorek i srode, bedzie mozliwosc puszczenia wyscigow, czy tez tylko wystawienia bojek od poniedzialku w celu poplywania..
Przykro mi, ze sprawy remontowe sie przyspieszyly, ale niestety nie mam na to zadnego wplywu, za co wszystkich przepraszam. Robie co moge, aby cokolwiek zorganizowac, dla tych ktorzy wyrazili chec przybycia, ale skoro mi juz dziekujecie, to nie wiem czy wogole jest sens zebym za czym kolwiek jeszcze biegal.
Pozdrawiam
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
szulimek
|
|
Temat postu:
Wysłany: 26-06-2010 - 20:23
|
|
|
|
Witam,
W związku z zamieszaniem jakie powstało informuję, że my przyjeżdżamy dopiero do Górek. Planujemy przybyć we środę wieczorem. Jeśli ktoś jest zainteresowany to prawdopodobnie mogę odstąpić dwuosobowy pokój w hotelu Galion 230 za dobę, proszę o szybki kontakt w tej sprawie, bo inaczej przepadnie rezerwacja |
|
|
| |
|
|
|
 |
SERek
|
|
Temat postu:
Wysłany: 26-06-2010 - 23:27
|
|

|
|
W takim razie do zobaczenia w Gorkach. Jak jakies sprawy to na tel. Do poniedzialku nie mam dostepu do netu.
Pozdr.
SERek |
|
|
| |
|
|
|
 |
|
|